söndag 28 december 2014

Varför kan inte SD spika vad en svensk egentligen är?

"Skendränkt"
Normbrytare ska bort. Allihop.
Vad är normen?

Normen förstås och fastslås genom "byfånen". Byfånen är den som med sitt beteende, utseende, eller vad som helst som är lite annorlunda, ritar en cirkel runt byn. Inom denna cirkel finns "vi", och vi är "normala". De utanför cirkeln är "dem". De "onormala", och förmodligen farliga och ganska äckliga. Vi hatar dem. Alltid. Finns inte t.ex. nazistpedofiler som lyssnar på Justin Bieber och lämnar ludd i tvättstugan utanför någon cirkel runt dig och oss?

Det är f.ö. här prideparaden gör nytta. 99 heterosexuella bybor är besvärade av den hundrade, som med sin homosexualitet slår fast var gränsen går. Bögen är byfånen och bara de heterosexuella är normala. Tills prideparaden dyker upp! Skåda bögar i läder och plymer, som dansar och håller på! Dessa mer avvikande bögar axlar byfånerollen och ritar en ny och vidare cirkel runt byn. Inom denna cirkel ryms nu byns egna bög, för han har ju i alla fall normala kläder, och han dansar ju inte omkring sådär som pridebögarna gör. Yay; Alla 100 bybor är nu normala. Eller "alla 10000000000 bybor", om vi ska räkna på SD-vis.

Designfelet i SD:s ideologi är att byfånar inte tolereras, i alla fall inte andra byfånar än ledarens egna. Kent Ekeroth är ju bra, tills vidare, för en sådan byfåne normaliserar ju väldiga mängder rasism och bisarra upptåg. Perfekt med ett järnrör som föreslår koncentrationsläger och grejer så att ledaren kan föreslå avskaffad hemspråksundervisning utan att uppfattas som en onormal skitstövel.

Hursomhelst; Byfånen finns alltid kvar, vad än fascister hävdar. Ta bort prideparaden så blir bybögen byfåne, ta bort bybögen och vem blir då byfåne? Kanske hon som gillar bakifrån mest, eller någon rödhårig. Det vet man inte innan man är i det läget.
När den gamle byfånen är borttagen axlas rollen av någon ny som ritar en snävare cirkel, ända tills alla är HELT lika. Vilket ju rent tekniskt är omöjligt, men om man ska vara optimistisk kan man ju tänka sig en liten inavlad stam där alla medlemmar i och för sig är unika, men åtminstone för genetiskt fördärvade för att kunna identifiera normbrytaren.


Först då kan alla sverigedemokrater slappna av och känna att ingen behöver assimileras, repatrieras, gasas, eller något i den stilen. Sverigedemokraterna har denna enda logiska slutstation; Ett tomt och ödelagt land befolkat av 30 syskonpappor och kusinmammor som sitter och spelar banjo.

Först då kan kan SD slå fast vad en svensk egentligen är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar